Tervetuloa Minorin verkkokauppaan!

Hei, olen Minna Kääriäinen, korttien suunnittelija Minor Postcardsin takana!

Yritykseni julkaisee postikortteja, jotka on painettu ammattitaidolla kotimaassa laadukkaalle kartongille. Kortteja olen julkaissut jo vuodesta 2012. Viimeisen parin vuoden aikana valikoima on laajentunut myös tarra-arkkeihin, washi-teippeihin ja pullopostipulloihin. Voit lukea lisää Minorin historiasta täältä.

Myynnissä on vain itse suunniteltuja omia tuotteita. Suurimmassa osassa korteista on itse ottamiani valokuvia. Olen kiertänyt kuvaamassa kotimaan UNESCO- kohteita kortteja varten, ja korttikuvitukset syntyvätkin yleensä huolellisen suunnittelun jälkeen. Piirrokset ja kartta-aiheet (Suomi-emojeja lukuun ottamatta) ovat tyttäreni Ronjan käsialaa.

Minorin kortit esittävät monia suomalaisille tärkeitä ja tuttuja asioita. Ne sopivat myös erityisen hyvin kertomaan ulkomaalaisille Suomesta ja suomalaisuudesta. Aiheista suosituimpia ovat kartat, reseptit, Suomen Unesco-kohteet ja kansallispuvut.

Otan mielelläni vastaan aihetoiveita, kortti-ideoita ja palautetta! Voit lähettää minulle viestiä tai kertoa tavatessa, mitä haluaisit löytää Minorin valikoimasta. Kaikki ideat mietitään ja laitetaan muistiin.

Minorin kortit on tehty Suomessa ja suunniteltu lähtemään maailmalle.

Katso kaikki kortit

Uutta

Eniten myydyt

Alennettu hinta