Postcrossaajien suosikit

Tervetuloa tutustumaan Minorin korttivalikoimaan, meiltä löydät erilaisia ja persoonallisia aiheita!

Suomen Postcrossingyhdistys


Tarjoamme Suomen postcrossingyhdistys ry:n jäsenille vaihtuvia tarjouksia! Maaliskuussa saat lahjaksi kaksi postikorttia ja tarra-arkin, kun tilauksen loppusumma on yli 25 €. Kortit ovat Struven ketju Oravivuori ja Postimerkkejä Suomesta, jonka voi helposti tuunata vaikka käytetyillä postimerkeillä kuten kuvassa. Tarrat ovat suosittuja ja käytännöllisiä ID-tarroja, joihin voi numerosarja lisäksi merkitä helposti säätilan ja kotipaikkakunnan.

Muista laittaa tilauksen lisätietoihin kommentteihin oma nelinumeroinen jäsennumerosi,  ilman jäsennumeroa etu ei ole voimassa.

Tilaa uutiskirje, jos haluat saada tietoa korteistamme ja tarjouksistamme silloin tällöin.

Lisäksi laitamme tilaukseesi lahjaksi “Priority Postcrossing” – tarra-arkin.
Jäsennumeron ilmoittamalla saat arkin myös alle 20 € tilauksiin.

Muista ilmoittaa jäsennumero!


Washi-teipit

Washi- eli paperiteipit ovat käteviä korttien ja kirjekuorten koristelussa. Nämä teippimallit ovat Minor Postcardsin omia malleja, joita on saatavilla vain meiltä. Tällä hetkellä on 17 erilaista teippimallia.

Tuoksuvat postikortit

Kortti, joka tuoksuu!! Hankaa kortin kuvapuolta kevyesti niin vapautat lakkauksessa olevan kahvintuoksun. Kahdeksan erilaista mallia saatavilla edullisena pakettina – tai valitse suosikkikorttisi ja osta niitä erikseen.

Pullopostit

Postitettava pulloposti!! Tämä kovasti toivottu ja pidetty erikoistuote on saatavilla Minorin kaupasta. Pullo on kestävää kirkasta muovia ja sen sisällä on A5 paperiarkki, mille voit kirjoittaa viestin postin saajalle.

Postikorttien eri aiheita

Vuosien kuluessa olemme huomanneet, että eri maiden postcrossaajilla on yhteisiä toiveita korttien aiheissa. Monesti toivotaan jotain kortin lähettäjän maalle ominaista, perinteistä tai erityistä asiaa joka erottaa maan muiden joukosta. Olemme koonneet tähän esille valikoiman tyypillisiä toiveaiheita ja suosikkeja, joita erityisesti haluamme esitellä postcrossaajille.

Kestosuosikit

Erityisen pidettyjä ja suosittuja ovat valikoimamme myydyimmät kortit. Näihin kuuluvat esimerkiksi kartta-aiheet sekä reseptikortit.

Kansallispuvut

Maan perinteiset asut ja tavat ovat usein toivelistalla, ja meiltä löytyy suuri valikoima toiveeseen sopivia erilaisia kansallispukuaiheita.

UNESCO maailmanperintökohteet

UNESCO- sarjan korteissa löytyy kulttuurihistoriallisesti merkittäviä paikkoja eri puolilta Suomea.

Struven ketju (UNESCO)

Myös Struven ketju-sarja on suosittu. Alla näet kaikki tähän mennessä julkaistut kortit.

Tarrasuosikit

Muista myös kortteihin sopivat hienot tarra-arkit, joilla viimeistelet korttisi!

Myydyimmät tarrat

Kerralla enemmän

Jos lähetät paljon kortteja, sattumakuori (viisitoista korttia) on edullinen ostos.

Vinkki: Jos et keksi kirjoitettavaa, myös monen postikortin tuotekuvauksessa on korttiin liittyvää tietoa ja valmis käännös englanniksi!

Minorin kortit ja tarrat on tehty Suomessa ja suunniteltu lähtemään maailmalle. Happy Postcrossing!