Postcrossaajien suosikit

Tervetuloa tutustumaan Minorin tuotevalikoimaan, meiltä löydät erilaisia ja persoonallisia aiheita!

Kuukausiedut ovat kaikkien postcrossaajien etuja!

Kuukausittain vaihtuvan edun saa jokainen Postcrossing.com – sivustolla rekisteröitynyt postcrossaaja. Edun saa käyttöönsä, kun kirjoittaa tilauksen lisätietoihin kommentteihin oman nimimerkkinsä.  Ilman nimimerkkiä etu ei ole voimassa!

Heinäkuun etuna postcrossaajat saavat Midjourney-työkalun avulla tehdyt korttisetit edullisesti 5€ / setti (norm. 6€ / setti).

Edun lunastus: Lisää ostoskorissa koodi HE24 kohtaan ”Kupongin koodi” ja klikkaa painiketta ”Käytä kuponki”. Laita vielä tilauksen lisätietoihin kommentteihin oma nimimerkkisi. Tätä etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin ja se on voimassa kun tilauksen loppusumma on yli 20 €. Etua ei voi lisätä tilaukseen jälkikäteen.

(Tilauksesta vähennetään tuotteita alennussumman arvosta, jos koodia käytetään ilman nimimerkkiä.)

Tilaa uutiskirje, jos haluat saada tietoa korteistamme ja tarjouksistamme silloin tällöin.

Suomen postcrossingyhdistys ry:n jäsenien etu löytyy yhdistyksen jäsenetusivulta.
Lisäksi laitamme tilaukseen lahjaksi ”Postcrossing vuodenajat” – tarra-arkin.
Arkin saa myös alle 20€ tilaukseen, kun ilmoittaa nimimerkkinsä lisäksi yhdistyksen jäsennumeron.

Muista ilmoittaa myös jäsennumero yhdistyksen etua käyttäessäsi!


Washi-teipit

Washi- eli paperiteipit ovat käteviä korttien ja kirjekuorten koristelussa. Nämä teippimallit ovat Minor Postcardsin omia malleja, joita on saatavilla vain meiltä. Tällä hetkellä on 17 erilaista teippimallia.

Pullopostit

Postitettava pulloposti!! Tämä kovasti toivottu ja pidetty erikoistuote on saatavilla Minorin kaupasta. Pullo on kestävää kirkasta muovia ja sen sisällä on A5 paperiarkki, mille voit kirjoittaa viestin postin saajalle.

Postikorttien eri aiheita

Vuosien kuluessa olemme huomanneet, että eri maiden postcrossaajilla on yhteisiä toiveita korttien aiheissa. Monesti toivotaan jotain kortin lähettäjän maalle ominaista, perinteistä tai erityistä asiaa joka erottaa maan muiden joukosta. Olemme koonneet tähän esille valikoiman tyypillisiä toiveaiheita ja suosikkeja, joita erityisesti haluamme esitellä postcrossaajille.

Kestosuosikit

Erityisen pidettyjä ja suosittuja ovat valikoimamme myydyimmät kortit. Näihin kuuluvat esimerkiksi kartta-aiheet sekä reseptikortit.

Kansallispuvut

Maan perinteiset asut ja tavat ovat usein toivelistalla, ja meiltä löytyy suuri valikoima toiveeseen sopivia erilaisia kansallispukuaiheita.

UNESCO maailmanperintökohteet

UNESCO- sarjan korteissa löytyy kulttuurihistoriallisesti merkittäviä paikkoja eri puolilta Suomea.

Struven ketju (UNESCO)

Myös Struven ketju – sarja on suosittu. Alla näet kaikki Suomen eri mittauspisteistä julkaistut kortit.

Korttisetit

Korttiseteissä on useampi kortti, esim. MidJourney AI- työkalun avulla tehdyt saman aihepiirin kortit ovat viiden kortin pakkauksia. Eri painokertojen seteissä kortit ovat edullisia, vain n. 0,80€ / kpl.

Tarrasuosikit

Muista myös kortteihin sopivat hienot tarra-arkit, joilla viimeistelet korttisi!

Myydyimmät tarrat

Kerralla enemmän

Jos lähetät paljon kortteja, sattumakuori (viisitoista korttia) on edullinen ostos.

Jouluaiheet

Meiltä löytyy myös jouluaiheisia kortteja! Osassa niistä on mattalaminointi, jonka ansiosta kortti kestää hyvin postin lajittelukoneet ja se on myös erityisen mukavan tuntuinen kädessä.

Vinkki: Jos et keksi kirjoitettavaa, myös monen postikortin tuotekuvauksessa on korttiin liittyvää tietoa ja valmis käännös englanniksi!

Minorin kortit ja tarrat on tehty Suomessa ja suunniteltu lähtemään maailmalle. Happy Postcrossing!