Postcrossaajien suosikit

Tervetuloa tutustumaan Minorin korttivalikoimaan, meiltä löydät erilaisia ja persoonallisia aiheita!

Suomen Postcrossingyhdistys

Huom! tarjous ei ole voimassa 26.11. – 29.11.
Tarjoamme Suomen postcrossingyhdistys ry:n jäsenille vaihtuvia tarjouksia, marraskuussa saat jäsenetuna Hyvää Joulua – pullopostit huippuedullisesti vain 2 € / kpl (norm 3 € / kpl)!    

Lisää ostoskorissa koodi SPYM20 kohtaan ”Kupongin koodi” ja klikkaa painiketta ”Käytä kuponki”. Muista laittaa kassalla tilauksen kommenttikenttään oma nelinumeroinen jäsennumerosi,  ilman jäsennumeroa etu ei ole voimassa.

Tätä etukoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa kun tilauksen arvo on yli 20 €.  Max 20 pullopostia / tilaus.

Tilaa uutiskirje, jos haluat saada tietoa korteistamme ja tarjouksistamme silloin tällöin.

Lisäksi laitamme tilaukseesi lahjaksi “Love Postcrossing” – tarra-arkin.

Muista ilmoittaa jäsennumero!


Washi-teipit

Washi- eli paperiteipit ovat käteviä korttien ja kirjekuorten koristelussa. Nämä teippimallit ovat Minor Postcardsin omia malleja, joita on saatavilla vain meiltä. Tällä hetkellä on 17 erilaista teippimallia.

Tuoksuvat postikortit

Kortti, joka tuoksuu!! Hankaa kortin kuvapuolta kevyesti niin vapautat lakkauksessa olevan kahvintuoksun. Kahdeksan erilaista mallia saatavilla edullisena pakettina – tai valitse suosikkikorttisi ja osta niitä erikseen.

Pullopostit

Postitettava pulloposti!! Tämä kovasti toivottu ja pidetty erikoistuote on saatavilla Minorin kaupasta. Pullo on kestävää kirkasta muovia ja sen sisällä on A5 paperiarkki, mille voit kirjoittaa viestin postin saajalle.

Postikorttien eri aiheita

Vuosien kuluessa olemme huomanneet, että eri maiden postcrossaajilla on yhteisiä toiveita korttien aiheissa. Monesti toivotaan jotain kortin lähettäjän maalle ominaista, perinteistä tai erityistä asiaa joka erottaa maan muiden joukosta. Olemme koonneet tähän esille valikoiman tyypillisiä toiveaiheita ja suosikkeja, joita erityisesti haluamme esitellä postcrossaajille.

Kestosuosikit

Erityisen pidettyjä ja suosittuja ovat valikoimamme myydyimmät kortit. Näihin kuuluvat esimerkiksi kartta-aiheet sekä reseptikortit.

Kansallispuvut

Maan perinteiset asut ja tavat ovat usein toivelistalla, ja meiltä löytyy suuri valikoima toiveeseen sopivia erilaisia kansallispukuaiheita.

UNESCO maailmanperintökohteet

UNESCO- sarjan korteissa löytyy kulttuurihistoriallisesti merkittäviä paikkoja eri puolilta Suomea.

Struven ketju (UNESCO)

Myös Struven ketju-sarja on suosittu. Alla näet kaikki tähän mennessä julkaistut kortit.

Tarrasuosikit

Muista myös kortteihin sopivat hienot tarra-arkit, joilla viimeistelet korttisi!

Myydyimmät tarrat

Kerralla enemmän

Jos lähetät paljon kortteja, sattumakuori (viisitoista korttia) on edullinen ostos.

Vinkki: Jos et keksi kirjoitettavaa, myös monen postikortin tuotekuvauksessa on korttiin liittyvää tietoa ja valmis käännös englanniksi!

Minorin kortit ja tarrat on tehty Suomessa ja suunniteltu lähtemään maailmalle. Happy Postcrossing!