Julkaistu Jätä kommentti

Kevät toi uutuudet!

123Minorin tuotevalikoimaan on nyt lisätty ainutlaatuinen kätevä uutuustuote: Postcrossaajien Priority-tarrat! Tarra-arkilla on kolme eri mallia, ”Priority air mail” josta löytyy Suomen lippu ja ”Priority Postcrossing!” jossa on lentopostille tyypillinen sini-puna-raidallinen väritys. Kolmas tarra toistaa samat värit, tekstinä sydämellinen Postcrossing jota voi käyttää edellisten tarrojen kanssa tai tietysti koristeena yksinkin.

 

Samalla voit tutkia mitä ihania ihkauusia postikortteja on ilmestynyt huhtikuussa.
Luontoaiheita on mm. keväinen sinitaivaan heijastus ja harakankellojen mukana kulkevat halausterveiset. ”Suomi-filmi tunnelmissa” koivun alta löytyy kansallispuku – aihe ja Unesco – kohde on tällä kertaa mustavalkeana toteutettu keväinen Suomenlinna.
Sopiva kortti löytyy myös junanharrastajille, viherpeukaloille ja jauhopeukaloille!
Hautausmaata koskevan korttitoiveen täyttää leskirouva Helena Hjerpen hauta. Kortin kuvauksessa on Suomen Sukututkimusseuran tiedot Helenan elämästä, kannattaa todella lukea jos aihe kiinnostaa.

Palautetta, toiveita ja ideoita otetaan aina vastaan sähköpostiin [email protected] tai kaupan yhteydenottolomakkeella. Olen taas niin innoissani näistä ihkauusista tuotteista ja toivon että myös te pidätte niistä!
Aurinkoista kevättä!

🙂

Minor Postcards

Vastaa