Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Meille voi aina lähettää palautetta ja kysymyksiä sähköpostiin [email protected] tai yhteydenottolomakkeen kautta. Olemme myös keränneet tälle sivulle joitain vastauksia yleisiin kysymyksiin.

K: Miten lakko vaikuttaa tilauksiin?

V: Jippii, lakko loppui!!  Pienet tilaukset toimitetaan normaalisti kirjepostina ja suuremmat paketteina. Lakko ei vaikuta tilauksiin suomalaisiin osoitteisiin. Tilaukset toimitetaan paketteina Matkahuollon kautta. Pahoittelemme, että tilaukset muihin maihin viivästyvät huomattavasti lakon aikana. Tilausten saapumisessa on vielä jonkin aikaa lakosta johtuvaa viivettä.

K: Minkä kokoisia postikortit ovat?

V: Kaikki postikortit ovat normaalin postikortin kokoisia (105 mm x 148 mm)

K: Kuinka kauan tilauksen saapumisessa kestää?

V: Postitamme tilaukset heti kun mahdollista, samana tai seuraavana päivänä tilauksen saapumisesta. Käytämme kotimaassa ja euroopassa Economy- kirjepostia tai paketteja, ja muihin maihin Priority-lähetyksiä. Tilausten saapumisaika riippuu Postin toiminnasta, mutta Suomessa niiden pitäisi Postin mukaan olla perillä pääsääntöisesti toisena arkipäivänä postituksesta, ei kuitenkaan tiistaina.

K: Miksi tilatessa kysytään puhelinnumeroa?

V: Kun tilaus toimitetaan pakettina sen lähettämiseen tarvitaan puhelinnumero. Jos tilaat vain kortteja voit laittaa numeroksi vaikka  numerosarjan 040 123 4567. Lakon aikana tilaukset toimitetaan paketteina Matkahuollon kautta ja lähetykseen tarvitaan oikea puhelinnumero.

K: Tilaamissani korteissa on erilaatuisia kortteja, miksi?

V: Kortteja on painettu eri painotaloissa eri tekniikoilla, ja ne ovat kaikki tehty hyvälaatuiselle kartongille. Uusissa ja esim. tuoksuvissa korteissa, on käytetty huippulaadukasta premium-kartonkia (300 g Invercote G).

K: Missä kortit ja tarrat tehdään?

V: Kaikki kortit ja tarrat tehdään Suomessa.

K: Mistä löydän rekisteriselosteen? 

V: Rekisteriseloste löytyy yläpalkista asiakastilin ja toimitusehtojen vierestä (pöytäkoneella) tai linkistä: https://minorpostcards.fi/fi/rekisteriseloste/

K: Miten pulloposteja voi postittaa?

V: Pullon voi postittaa Suomesta kirjepostina. Sen paino on 30 g, korkeus ilman korkkia 17 cm, leveys 7 cm ja paksuus 1,5 cm.

K: Tuoksuvatko kahvikortit oikeasti?

V: Kyllä ne tuoksuvat! Lakkauksessa on ”tuoksuhippuja”, jotka vapautuvat, kun kortin kuvapuolta hankaa kevyesti.