Usein kysyttyjä kysymyksiä

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Meille voi aina lähettää palautetta ja kysymyksiä sähköpostiin [email protected] tai yhteydenottolomakkeen kautta. Olemme myös keränneet tälle sivulle joitain vastauksia yleisiin kysymyksiin.

K: Minkä kokoisia postikortit ovat?

V: Kaikki postikortit ovat normaalin postikortin kokoisia (105 mm x 148 mm)

K: Kuinka kauan tilauksen saapumisessa kestää?

V: Postitamme tilaukset heti kun mahdollista, samana tai seuraavana päivänä tilauksen saapumisesta. Käytämme kotimaassa Economy- kirjepostia tai paketteja, ja ulkomaille Priority-lähetyksiä. Tilausten saapumisaika riippuu Postin toiminnasta, mutta Suomessa niiden pitäisi Postin mukaan olla perillä pääsääntöisesti toisena arkipäivänä postituksesta, ei kuitenkaan tiistaina.

K: Miksi tilatessa kysytään puhelinnumeroa?

V: Kun tilaus toimitetaan pakettina sen lähettämiseen tarvitaan puhelinnumero. Jos tilaat vain kortteja voit laittaa numeroksi vaikka  numerosarjan 040 123 4567.

K: Tilaamissani korteissa on erilaatuisia kortteja, miksi?

V: Kortteja on painettu eri painotaloissa eri tekniikoilla, ja ne ovat kaikki tehty hyvälaatuiselle kartongille. Joissain, kuten esim. tuoksuvissa korteissa, on käytetty huippulaadukasta premium-kartonkia (300 g Invercote G).

K: Missä kortit ja tarrat tehdään?

V: Kaikki kortit ja tarrat tehdään Suomessa.

K: Mistä löydän rekisteriselosteen? 

V: Rekisteriseloste löytyy yläpalkista asiakastilin ja toimitusehtojen vierestä (pöytäkoneella) tai linkistä: https://minorpostcards.fi/fi/rekisteriseloste/

K: Miten pulloposteja voi postittaa?

V: Pullon voi postittaa Suomesta kirjepostina. Sen paino on 30 g, korkeus ilman korkkia 17 cm, leveys 7 cm ja paksuus 1,5 cm.

K: Tuoksuvatko kahvikortit oikeasti?

V: Kyllä ne tuoksuvat! Lakkauksessa on ”tuoksuhippuja”, jotka vapautuvat, kun kortin kuvapuolta hankaa kevyesti.