Julkaistu

Talvea odotellessa

Uudet talvikortit ovat tulleet painosta ja nyt esillä verkkokaupan sivuilla!
Korttien lumisia maisemia katsellessa toivoo että lunta olisi oikeasti myös ulkona, vesisadetta on tullut Suomeen tänä syksynä jo riittävästi. Ensilumi tuli kyllä koko Suomeen mutta se suli nopeasti pois tältä paikkakunnalta ja musta loskainen syksy jatkuu.

Syksy kanervineen löytyykin vielä kortista jossa on Unesco– kohde Sammallahdenmäki, toinen Unesco-aihe Vanha Rauma on tunnelmallinen puutalokuja iltahämärässä.
Uusissa korteissa on talvi jo vahvasti esillä, esim kortit Talven valoa, Vanha uskollinen, Pilkillä ja Pakkaspäivä näyttävät suomalaista talvea parhaimmillaan. Mustavalkeita talvikortteja ovat Lumiset pyörät ja Liikkumisen jälkiä

Suomalaiseen pimeään talviaikaan kuuluvat myös harvoin näkyvät revontulet. Revontulikorttimme on tehty rovaniemeläisen Pekka Kosken hienoista valokuvista. Oma suosikkini on kortti jossa revontulten lisäksi näkyy täysikuu.

Yhteistyö valokuvaaja Johannes Sipposen kanssa toi korttivalikoimaan suomalaiset jääkarhutKyllä, Suomessakin on jääkarhuja! Jääkarhuemo Venus ja Ranzo- pentu ovat Ranuan eläinpuiston suosituimmat asukkaat enkä yhtään ihmettele miksi. 

Nostalgisia aiheita ovat tällä kertaa Mummon markat sekä toiveena ollut kansallispukuinen tyttö. Eläinkorttejakin on… sekä muutama ajatelma pohdittavaksi. Ja on pakko vielä mainita Sisu Suomi karttakortti ja se Joulukortti!
😀
Käytä rohkeasti Ota yhteyttä– lomaketta tai vastaa Asiakaskyselyyn ja anna palautetta tai esitä toiveita.
🙂 
Mukavaa talven odotusta!