Julkaistu

Vuosi postikortteja takanapäin!

Täytyy sanoa että ensimmäinen vuosi korttikauppiaana tuli täyteen ihan huomaamatta. Muutenkin aika on mennyt nopeasti ja ajankohtaiset asiat ovat tällä kertaa pikemminkin menneen muistelua.
😀
Kevättalvi kului nopeasti uusia kortteja suunnitellessa ja miettiessä. Valmiit kortit tulivat painosta huhtikuussa ja ne lisättiin verkkokaupan sivuille sekä esiteltiin jälleenmyyjille. Korttien painopaikka vaihdettiin lähemmäksi Mikkeliin, nyt koevedosten tutkiminen ja valmiiden korttien hakeminen sujuu nopeasti. Painopaikan mukana vaihtui myös painotekniikka: lähes kaikki uuden kortit ovat offset- painettuja ja edellisiin digipainettuihin kortteihin verrattuna parempilaatuisia.  Verkkokauppaan on lisätty kortin tageihin kortin painotapa ja kaikki uudet kortit ovat jatkossa ilmeisesti offset-painettuja.
Verkkokauppaan lisättiin toivottu hakemisto, josta kortit löytyvät nyt myös eri aiheittain jaettuna. Kesän lopulla oli kaupassa tietysti kesäale!
Facebook sivulla ja Postcrossing- foorumilla kyseltiin ideoita ja toiveita kansallispukukorteista. Hyviä ideoita tuli paljon ja pukuja kuvattiinkin heinäkuussa monessa tilanteessa ja myös eri paikakunnilla. Uusia kortteja on tulossa painosta syyskuun alkupuolella, mukana noita kesäisiä kuvia ja muitakin aiheita.
Pian saamme uudet kortit kauppaan, ja toivottavasti saamme palautetta niistä!
Aurinkoisia syyspäiviä!
Minor Postcards