Julkaistu

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Kiitos kaikille asiakkaillemme vuodesta 2017!

Vuoden viimeiset kortit on juuri painettu, eli joulukuun loppuun vielä saimme uusia lisäyksiä verkkokauppaan. Varastosta löytyy taas monesta suosikkimallista uusintapainos, siksi kannattaa käydä tutkimassa koko valikoima läpi.

Uusista korteista haluamme ensin esitellä jo kovasti odotetun uuden Struven ketjun mittauspisteen. Mittauspiste on Alatornion kirkon keskellä olevassa kellotornissa ja se on Suomen ainoa rakennuksessa sijaitseva piste. Koko Struven ketju on yksi Suomen Unesco-kohteista. Myös toinen Unesco-kohde löytyy uusittuna mallina, saatavilla on aiempaa laajempi näkymä Sammallahdenmäen pronssikauden hautapaikalla.

Oma suosikkimme näistä korteista esittää varmasti Bengtskärin majakkaa. Syy on paikalle tehty kuvausreissu, joka oli yhdistetty työ- ja lomareissu. Majakalla työstäkin tuli huvia ja tuo ihana reissu tuskin unohtuu koskaan.

Revontuliaihe tuntuu aina talviselta, vaikka uusi korttikuva on otettu sulan veden aikaan ja siksi kortissa on hienot tuplarevontulet. Kortti, samoin kuin edellisetkin revontulikortit, sopii mainiosti tammikuussa ilmestyvän revontulipostimerkin pariksi.

 

Lapin Lumo -postimerkki 2018
Lapin Lumo -postimerkki ilmestyy 2018

Suomalaisista ilmiöistä ja keksinnöistä kortissa esille otetaan keppihevoset. Niistä puhutaan ympäri maailmaa – ja nyt ne löytyvät kortista!

Kuva keppihevosista nojaamassa seinää vasten
Keppihevoset Minorin postikortissa

Loppukesän muistoja ja mustikan makua on uusimmassa reseptissä, jossa leivotaan Mamman marjapiirakkaa. Nam! Talviset aiheet ovat kuitenkin nyt ajankohtaisia, ja niistä löytyy postilaatikko-aihe sekä karttaan yhdistetty jokimaisema. Jokimaisema, samoin kuin Minnan suosikkiaihe, kivipino, ovat osittain kevyesti lakattuja ja kulmista pyöristettyjä uudentyylisiä malleja. Tosi kivoja meistä!

Ihanaa ja valoisaa joulunaikaa kaikille ja onnea uudelle korttivuodelle 2018!

🙂  Talviterveisin
Minna

Ps. Suomen Postcrossingyhdistys ry:n jäsenille on vaihtuvia jäsenetuja, jotka löytyvät aina tuolta samalta sivulta.