Julkaistu

Jopas aika rientää!!

Heinäkuussa tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä, kun toiminimi Minor Postcardsrekisteröitiin. Olin miettinyt omien korttien tekemistä jo vuosien ajan, ja perheen kannustamana ja tukemana ajatus viimein toteutui. Ensimmäiset Minorin kortit ja korttikirjat painettiin syksyllä 2012 digipainossa Etelä-Suomessa.

Merkkipäivän johdosta nyt viimeiset varastossa olevat “etelän kortit” myydään puoleen hintaan niin kauan kuin niitä riittää! Kaikki korttikirjat ovat myös juhlatarjouksena hintaan 8€/kpl.

Korttien kaveriksi löytyy persoonallisia tarroja, joita on kiva käyttää korteissa. Itse pidän tällä hetkellä eniten emoji-tarroista jotka on tehty ulkoministeriön julkaisemista emojeista. Näiden tarrojen avulla korttien kirjoittamisesta on tullut melkein liiankin helppoa! Liimaan vain tarran korttiin, ja ThisisFINLANDin sivuilta löytyykin englanniksi valmis teksti korttiin laitettavaksi. Nämä tarratkin ovat juhlatarjouksessa, 0,50€/arkki.

Uusia kortteja on taas työn alla, ja pari jo valmiinakin. Niistä kerrotaan lisää syksyllä, kunhan tiedostot saadaan offsetpainoon Mikkeliin nykyiseen painotaloomme.

Ihanaa aurinkoista kesää kaikille!

Ps. Hämeenlinnan Verkatehtaan vuosittainen postikorttitapahtuma Postikorttiparatiisi on tänä vuonna 9.9. klo 10-16. Tervetuloa, Minorin kortteja ja tarroja saa taas siellä!