Julkaistu

Kevään korttiuutisia

Malja keväälle!

Nyt on karnevaalin aika, kun juhlitaan kevättä ja työväen juhlaa vappua! Ylioppilaslakit, serpentiini ja ilmapallot  sekä makeat herkut kuten munkit ja sima kuuluvat asiaan. Reseptisarjan uusimmasta kortista löytyy ajankohtainen simaohje. Juoma sopii hyvin koko kesän juomaksi, ja sitruunan tilalla voi käyttää vaikka mansikoita ja raparperiä. Kippis!

Unesco-sarjan kortti Struven ketjun mittauspisteestä Aavasaksalla saa jatkoa saman ketjun toisesta paikasta, Oravivuoresta. Paikka on suosittu retkeilykohde Jyväskylän lähistöllä Korpilahdella, jossa Oravivuoren näkötornista avautuu läpi vuoden komeat ympärillä olevat Päijänteen järvimaisemat.

Struven ketju Oravivuori postikortti tuotekuva

Unesco-sarjaan ilmestyi myös meriaiheinen kortti Suomenlinnasta, sekä uusittu painos Vanhan Rauman katukuvasta.

Kansalliseepos Kalevalan sankari Väinämöinen täyttää monen toiveen suomalaisesta kulttuuriaiheisesta kortista. Kalevalan runomittainen teksti Väinämöisestä on kortissa myös englanniksi vuodelta 1888 olevana käännöksenä.

Kesän tulo on pysähtynyt alkukevään hyiseen säähän, mutta korteissa kesä on jo täällä: Ensin mattopyykille, sitten polskimaan laiturille ja sen jälkeen saunaan!

Tampereella tapahtuu toukokuussa pe 26.- su 28., kun Suomen postcrossingyhdistys ry. järjestää kansainvälisen postcrossing- miittitapahtuman Finlandia 2017 postimerkkinäyttelyn aikana. Minorin kortteja ja tarroja on myytävänä pe 26. päivänä
postikorttimessuilla, tervetuloa paikalle!

Hauskaa vappua ja aurinkoista kevättä kaikille!