Julkaistu

Uusittu kauppa ja uudet tarrat

Lippu korkealle Suomen kunniaksi!

Vuosi 2017 on erityinen vuosi suomalaisille, koska nyt juhlitaan 100-vuotiasta itsenäistä Suomea. Viime vuoden puolella ilmestyneessa Suomen valtiolippu -kortissa ennakoitiin jo tätä, ja lipputeema jatkuu nyt uusissa tarroissa. Liity juhlakansaan ja liputa juhlan kunniaksi lähettämässäsi postissa!

Loppuvuotena ilmestyneistä korteista erityisen suosittu on ollut talvinen koivikko, sekä hieman erilainen kahviaihe. Käy katsomassa muutkin korttimallit!

 

Postimerkeistä kiinnostuneille on Minorin verkkokaupassa toivottu uusi malli: Oma maa -maksimipostikortti. Kortin karttakuva on tyttäreni Ronjan toteuttama, ja se sopii väritykseltään hienosti yhteen hauskan Karuselli-postimerkin kanssa. Postimerkin on suunnitellut Minni Havas, ja se on julkaistu 24.2.2017.

Maksimikortissa on virallinen ensipäiväleima, joka oli käytössä vain merkin julkaisupäivänä Tampereella Postimuseossa. Kortteja on tehty pieni erä, ja se on saatavilla vain meiltä.

Sama karttakuva löytyy myös tavallisesta postikortista. Kortin suomalaisista kuva-aiheista riittää kertomista kortin saajalle, ja lisävinkkejä kirjoittamiseen tietolinkkeineen löytyy tuttuun tapaan kortin tuotekuvauksesta.

Uusia kortteja on taas tulossa kevään aikana. Tulevien korttien aiheista voi jo paljastaa seuraavan Unesco-sarjaa  jatkavan Struven ketjun mittauspaikan Oravivuoren… ja malja itsenäiselle Suomelle nostetaan vapun simareseptillä!

Aurinkoista lopputalvea ja alkukevättä kaikille!