Julkaistu Jätä kommentti

Korttien syyspainos on valmiina

Loppukesän aikana valituista kuvista ja mietityistä ideoista tehdyt postikortit on taas valmiita ja lisätty verkkokauppaan jo jokin aika sitten. Omasta mielestäni ne ovat kaikki niin ihania että niistä pitää kertoa nyt hieman enemmän! 😀 Tarkkasilmäiset muistavat ehkä nähneensä näitä uusia kortteja jossain aikaisemminkin ja he ovat oikeassa. Minorin korttikirjojen suosikkikortteja on toivottu saataville yksittäisinä kortteina ja tuo toive on nyt muutaman kortin kohdalla toteutettu.

 

Syksyn korteista löytyy jokapäiväinen kestopuheenaihe, säätila, kolmena eri vaihtoehtona.  “Koiranilma” on uusi versio vesisateisen päivän harmaasävyisestä kortista jossa kuvaa piristää punaiset väriläiskät. Vesilinja-kortti on myös uusi mustavalkea versio aikaisemmin ilmestyneestä Minorin kortista. Vesilinjasta on myös tulossa lähiaikana ihan uusi tuote, kaksisivuinen taittokortti jossa sisäsivut ovat tyhjät. Korttiin mahtuu enemmänkin kirjoitusta tai se käy vaikka surunvalittelukortiksi, ja se myydään kirjekuoren kanssa. Syksyn aurinkoista aurinkoista puolta on “Lehtikultaa“-kortissa jossa kuulas sinitaivas on hehkuvankeltaisten vaahteranlehtien lomassa.

Syksyteema jatkuu myös suolla kuvaamassani kortissa “Varpu horroksessa” jossa on huurteinen suokukka valmistautuneena talveen. Syksyn satoa taas on kortissa “Punainen marjasydän” joka myös on tuollainen tehosteväritetty mustavalkea kortti. Marjasatoa voi käyttää “Maistuva marjapuuro” -ohjeeseen joka jatkaa Minorin reseptikorttisarjaa kauralastujen jälkeen.

Olen hyvin innoissani kortista “Tähtisumua“. Se on Hubble-teleskoopin ottama kuva Skorpionin tähtisumusta ja valikoitui julkaistavaksi monien tähtikuvien joukosta sen kauneuden takia. Tuo tähdistö näkyy vain maapallon eteläisemmällä alueella ja kaukoputkella, ja nyt sitä voi myös ihailla tästä kortista.

Toinen suosikkini on “Rauhanlippu“. Kaikki lähiaikojen konfliktit saivat minut miettimään mitä itse voisin tehdä rauhan hyväksi…? Kun teen Minorin postikortteja, oli aika helppo löytää ilmiselvä vastaus! Tähän rauhanlippuun yhdistimme tyttäreni kanssa kaksi tunnettua rauhansymbolia: alunperin ydinaseidenvastaisen liikkeen ympyräsymbolin ja Italiassa rauhanmarsseilla sekä parvekkailla käytetyn sateenkaarilipun. Kun kortti oli valmis ja painossa, netissä tuli vastaan kuvia samanlaisista lipuista. Voisi siis todeta että monet hyvät ideat on jo käytetty eikä mikään ole uutta auringon alla!

Mutta: tässä vaiheessa Minorilla on kuitenkin jotain ihan uutta jota ei ole vielä missään tullut vastaan: Uudet Postcrossing -tarrat! Suositun “Love Postcrossing” kortin tyyliset tarrat on itse suunniteltuja, tehdään vain meille ja saatavilla vain meiltä! Tarrat ovat kestävää kiiltävää muovimateriaalia ja tarkasti leikattuja joten nämä irtoavatkin hyvin. 😀  Käy heti katsomassa ja tilaa omasi lähetettäväksi maailmalle!

Aurinkoisia syyspäiviä kaikille!
🙂

Minor Postcards

Vastaa