Neljä vuodenaikaa – Kesä

1.30 

Postikortti.

Varastossa

Quantity pricing - Hinnoittelu määrän mukaan
1 2-4 5-9 10-19 20-29 30+
1.30  1.10  1.05  1.00  0.90  0.80 
Tuotetunnus (SKU): 5288D Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Jokaisella vuodenajalla on omat hyvät ja huonot puolensa. Monet rakastavat kesää, sen vihreää luontoa, lämmintä ilmaa ja valoisia öitä.

Tähtitieteellisen määritelmän mukaan kesä on tällä pallonpuoliskolla kesäpäivänseisauksen ja syyspäivän tasauksen välinen aika. Eteläisellä pallonpuoliskolla kesä on syyspäiväntasauksen ja talvipäivän seisauksen välinen aika.

Meteorologit määrittelevät kesän lämpötilan mukaan ja se on silloin, kun vuorokauden keskilämpötila on yli +10 °C. Suomi on pitkä maa ja sen takia kesänkin ajankohdassa on suuria vaihteluita etelän ja pohjoisen välillä. Pohjoisimmassa Lapissa kesä kestää jopa alle kaksi kuukautta, kun eteläisimmässä Suomessa se voi olla lähes viisi kuukautta. Luonnosta löytyvien kesän merkkien lisäksi kesään kuuluu lomien viettäminen, matkailu, festarit, terassit ja jäätelö.

Tässä kortissa on tavallisuudesta poikkeava mattapinnoite. Sen ansiosta kortin pinta tuntuu pehmeälle, melkein kankaiselle, ja sitä voi hypistellä vapaasti koska pintaan ei jää sormenjälkiä!

Lisätiedot

Paino 0.005 kg (kilogramma)