Neljä vuodenaikaa – Kevät

1.30 

Yksittäinen postikortti.

Varastossa

Quantity pricing - Hinnoittelu määrän mukaan
1 2-4 5-9 10-19 20-29 30+
1.30  1.10  1.05  1.00  0.90  0.80 
Tuotetunnus (SKU): 5240D Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Jokaisella vuodenajalla on omat hyvät ja huonot puolensa. Monet rakastavat kevättä, koska luonto herää silloin pitkän talven jälkeen.

Tähtitieteellisen määritelmän mukaan kevät on tällä pallonpuoliskolla kevätpäiväntasauksen ja kesäpäivän seisauksen välinen aika.

Eteläisellä pallonpuoliskolla kevät on syyspäiväntasauksen ja talvipäivän seisauksen välinen aika.Meteorologit määrittelevät kevään lämpötilan mukaan ja se on silloin, kun vuorokauden keskilämpötila on 0 °C:n ja 10 °C:n välillä. Suomi on pitkä maa ja sen takia kevään ajankohdassa on suuria vaihteluita etelän ja pohjoisen välillä. Ahvenanmaalla kevät voi alkaa jo tammikuussa kun Lapissa se saattaa alkaa vasta toukokuussa. 

Kevääseen kuuluu mm. tulvat jokien varsilla, hiekkateiden kelirikko, siitepölykausi ja muuttolintujen palaaminen Suomeen.

Tässä kortissa on uusi tavallisuudesta poikkeava mattapinnoite. Sen ansiosta kortin pinta tuntuu pehmeälle, melkein kankaiselle, ja sitä voi hypistellä vapaasti koska pintaan ei jää sormenjälkiä!

Lisätiedot

Paino 0.0052 kg