Neljä vuodenaikaa – Syksy

1.30 

Postikortti.

Varastossa

Quantity pricing - Hinnoittelu määrän mukaan
1 2-4 5-9 10-19 20-29 30+
1.30  1.10  1.05  1.00  0.90  0.80 
Tuotetunnus (SKU): 5258D Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Jokaisella vuodenajalla on omat hyvät ja huonot puolensa. Monet pitävät syksystä eniten, koska silloin ilma viilenee ja värikäs ruska valtaa maisemat.

Tähtitieteellisen määritelmän mukaan syksy on tällä pallonpuoliskolla syyspäiväntasauksen ja talvipäivän seisauksen välinen aika.

Eteläisellä pallonpuoliskolla syksy on kevätpäiväntasauksen ja kesäpäivän seisauksen välinen aika. Meteorologit määrittelevät syksyn lämpötilan mukaan ja terminen syksy alkaa, kun vuorokauden keskilämpötila laskee usean vuorokauden ajaksi peräkkäin +10 asteen alapuolelle, ja päättyy, kun keskilämpötila laskee nollan alapuolelle. Syksyisin säätilat vaihtelevat suuresti ja käyttöön on vakiintunut lämpösummaan perustuva vuodenajan määritys.

Syksyyn kuuluu mm. syysmyrskyt ja niiden aiheuttamat sähkökatkot maaseudulla, ruska, marjastus, sienestys ja muuttolintujen lähteminen Suomesta.

Tässä kortissa on tavallisuudesta poikkeava mattapinnoite. Sen ansiosta kortin pinta tuntuu pehmeälle, melkein kankaiselle, ja sitä voi hypistellä vapaasti koska pintaan ei jää sormenjälkiä!

Lisätiedot

Paino 0.005 kg (kilogramma)